top of page

Transgender Zang Workshop met Sven Keet

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Transgender Zang Workshop met Sven Keet

Tijd en locatie

02 jul. 2022 14:00 – 18:00

Haarlem, Jansstraat 33, 2011 RT Haarlem, Netherlands

Over het evenement

Sven Keet (26 jaar) is dirigent, arrangeur, zanger, beatboxer en zangdocent. Op zijn 21e ging hij in transitie van vrouw naar man, op zijn 23e startte hij het hormonen. Zijn stemdaling ging soepel met de hulp van logopedie en zanglessen en inmiddels zingt hij hoge tenor in meerdere vocal groups en koren. Door zijn eigen stemdaling en het geven van zangles aan transgender leerlingen heeft hij veel ervaring met hoe hier het beste mee om te gaan. Graag neemt hij je mee in de tips & tricks die komen kijken bij het werken met de transgender zang- en spreekstem!

Doelgroepen: transgender zangers, zangdocenten die graag meer willen weten over werken met de transgender stem, logopedisten die werken met transgender zangers.

Het is aanbevolen om alvast kennis te hebben over de anatomie en fysiologie van de larynx voor dat je deelneemt aan deze workshop.

Deelnemers:

Ben je een zanger en wil je actief deelnemen aan deze workshop? Stuur een biografie en een link naar een YouTube opname naar info@la-voix.nl. Kosten om deel te nemen zijn 100 euro. Je krijgt een les van 45 minuten en mag je natuurlijk de hele tijd meekijken.

Toegang voor kijkers is 15 euro per persoon.

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • Workshop Sven Keet - Fysiek

  € 15,00

  Fysieke publiek toegangskaartje

  € 15,00

  0

  € 0,00

 • Workshop Sven Keet - Online

  € 15,00

  Volg de workshop online via Zoom

  € 15,00

  0

  € 0,00

Totaal

€ 0,00

bottom of page