top of page

Transgender Zang Workshop met Sven Keet

Een zangworkshop met stem specialist Sven Keet! Vervolg sessie op de Interactieve Lezing van Marieke Coerts en Sven van januari 2022. Fysiek en online te volgen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Transgender Zang Workshop met Sven Keet
Transgender Zang Workshop met Sven Keet

Tijd en locatie

02 jul 2022, 14:00 – 18:00

Haarlem, Jansstraat 33, 2011 RT Haarlem, Netherlands

Over het evenement

Sven Keet (26 jaar) is dirigent, arrangeur, zanger, beatboxer en zangdocent. Op zijn 21e ging hij in transitie van vrouw naar man, op zijn 23e startte hij het hormonen. Zijn stemdaling ging soepel met de hulp van logopedie en zanglessen en inmiddels zingt hij hoge tenor in meerdere vocal groups en koren. Door zijn eigen stemdaling en het geven van zangles aan transgender leerlingen heeft hij veel ervaring met hoe hier het beste mee om te gaan. Graag neemt hij je mee in de tips & tricks die komen kijken bij het werken met de transgender zang- en spreekstem!

Doelgroepen: transgender zangers, zangdocenten die graag meer willen weten over werken met de transgender stem, logopedisten die werken met transgender zangers.

Het is aanbevolen om alvast kennis te hebben over de anatomie en fysiologie van de larynx voor dat je deelneemt aan deze workshop.

Deelnemers:

Ben je een zanger en wil je actief deelnemen aan deze workshop? Stuur een biografie en een link naar een YouTube opname naar info@la-voix.nl. Kosten om deel te nemen zijn 100 euro. Je krijgt een les van 45 minuten en mag je natuurlijk de hele tijd meekijken.

Toegang voor kijkers is 15 euro per persoon.

Tickets

 • Workshop Sven Keet - Fysiek

  Fysieke publiek toegangskaartje

  € 15,00
  Verkoop geëindigd op
 • Workshop Sven Keet - Online

  Volg de workshop online via Zoom

  € 15,00
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page